Design &
graphics

Web Design

Uw website is vaak het eerste contactpunt met de klant en wordt vaak gezien als een “digitaal visitekaartje”. Zowel een formele als informele insteek vereisten een professionele opbouw.

Wij geloven dat creatief design en gebruiksvriendelijkheid hand in hand moeten gaan, daarnaast kunnen wij zowel de ontwikkeling als het onderhoud uit handen nemen. Hierdoor kunt u zorgeloos focussen op overige zaken.

 

Branding

Wat uw verhaal ook is, vrijwel elke onderneming profiteert van een goed merk & merkbekendheid dat daarmee gepaard gaat. De klassieke voorbeelden zijn vaak wel bedrijven zoals Nike, Coca Cola, maar ook ondernemingen dicht bij huis zoals Jumbo en G-star. 

Al deze merken hebben een gezamenlijke kracht, namelijk het creëren van merkbekendheid en het succesvol inspelen op de onderliggende marketing. Uiteraard zijn deze voordelen niet alleen te behalen voor multinationals en bieden wij verschillende diensten omtrent het opbouwen van uw persoonlijke merk.

Een van de meest herkenbare elementen van iedere onderneming is toch wel het logo. Dit vaak simpele symbool kan op zichzelf een duidelijke indruk geven en na enige tijd een waardevol stukje van uw merk worden.

Logo Animatie

Naast het ontwerp van een logo, bieden wij nu ook de mogelijkheid dit logo tot leven te laten komen doormiddel van een op maat gemaakte animatie. Deze animaties zijn zowel te verwerken op uw persoonlijke website als in promo & advertentie filmpjes.

Foto & Video Editing

Niks is perfect, maar als het gaat om foto en video media is het vaak frustrerend als er merkbare imperfecties aanwezig zijn. Wij bieden daarom ook photoshop aanpassingen en basis montage diensten.

Advertentie-Design

“Gedrukte media is niet meer” is een term waar wij het niet mee eens zijn. Wij geloven dat elk project zijn voordelen kan doen van een gezonde combinatie online & offline media. In vrijwel elke sector zijn er projecten te noemen waar profesioneel ontworpen gedrukte media het verschil kunnen maken.


connect &
technical

Social Media Koppelingen

De sociale media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter zijn bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Integraties en koppelingen met deze media binnen uw website, kunnen naast de procesmatige voordelen ook de deur openen naar directe communicatie met uw doelgroep.

De verscheidenheid van beschikbare sociale media kanalen en opties, zorgen er vaak voor dat er voor elk persoonlijk project wel een bruikbare toepassing is.

Communicatie Koppelingen

Goede communicatie is vaak de sleutel tot succes. Een website, social media post, product bedrukking en advertentie zijn allemaal vormen van communicatie, maar voor succes dient communicatie vaak twee wegen op te kunnen lopen. Daarom bieden wij naast het optimaal bereiken van uw doelgroep ook diensten voor de integratie van contact mogelijkheden, zoals bedrijfsemail en chat opties.

Vertalingen

Het internet zorgt ervoor dat grenzen steeds meer worden verlegd en het merendeel van de websites heeft daardoor vaker een internationaal publiek. 

Door vertalingen en taal-keuzemenu’s te verwerken in uw website, kunt u ook internationaal dezelfde beleving bieden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Search Engine Optimization

 

SEO focust op het verbeteren van tekstuele inhoud, om zo een betere vindbaarheid te behalen in zoekmachines (in de meeste gevallen Google). 

Een juiste SEO strategie is een enorm krachtig en ook kosteneffectief middel om organisch verkeer te genereren op uw website. Deze strategie kan zowel gericht zijn op de generatie van naamsbekendheid en betrouwbaarheid, als op klantenwerving.